4coquilles met schelp - ( vraag je visboer ze schoon te maken)
2rijpeavocado's
1stukpaling
zeekraal - 3 tot 4 takjes per schelp
olijfolie
zout / peper
1citroen
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We maken eerst de avocadocrème, doe het vruchtvlees in een keukenmachine en breng op smaak met peper en zout en het sap van 1 citroen erbij. Mix het geheel dan tot een gladde saus.
Schep een paar lepeltjes in de de schone schelpen.
In een kleine koekenpan met wat olijfolie bak je kort ( een minuut ) de zeekraal takjes en leg deze vervolgens op de avocadocrème.
Verhit je grill pan, giet er een beetje olijfolie in. Grill de coquilles aan beide zijdes voor 2 minuutjes.
Snijd de paling in kleine reepjes.
Leg de gegrilde coquilles in de schelp en decoreer met de stukjes paling en serveer.
Heerlijk Happen.
Nutrition Facts
Gegrilde coquille met avocadocrème en paling
Amount per Serving
Calories
109
% Daily Value*
Fat
0.2
g
0
%
Saturated Fat
0.02
g
0
%
Polyunsaturated Fat
0.04
g
Monounsaturated Fat
0.1
g
Sodium
1
mg
0
%
Potassium
40
mg
1
%
Carbohydrates
3
g
1
%
Fiber
1
g
4
%
Sugar
1
g
1
%
Protein
0.3
g
1
%
Vitamin A
7
IU
0
%
Vitamin C
14
mg
17
%
Calcium
7
mg
1
%
Iron
0.2
mg
1
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.