Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 210 graden.
Snijd de aubergine in plakken van een halve centimeter en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier. Besmeer ze aan beide zijdes in met olijfolie. Bestrooi lekker met de kruiden. Zet voor 15 minuutjes in de oven, de laatste vijf minuutjes leg je de tomaatjes aan het takje erbij.
Intussen kook je de broccolirijst twee minuten. Goed laten uitlekken en op een groot bord leggen.
Het amandelschaafsel bak je even kort in een koekenpan en zet apart tot gebruik.
Haal de aubergine uit de oven met de tomaatjes en leg op de broccolirijst. Kleed het bord verder aan met het amandelschaafsel, de munt, de granaatappelpitjes, en de burrata.
Strooi nog wat kruiden over de salade en serveer.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Gegrilde tomaat en auberginesalade
Amount per Serving
Calories
76
% Daily Value*
Fat
1
g
2
%
Saturated Fat
0.2
g
1
%
Polyunsaturated Fat
0.4
g
Monounsaturated Fat
1
g
Cholesterol
0.4
mg
0
%
Sodium
8
mg
0
%
Potassium
637
mg
18
%
Carbohydrates
16
g
5
%
Fiber
8
g
33
%
Sugar
9
g
10
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
374
IU
7
%
Vitamin C
15
mg
18
%
Calcium
33
mg
3
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.