Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd de champignons en paddestoelen in plakjes.
Neem de koekenpan erbij en smelt 1 el boter in de pan. Bak de paddestoelen voor een paar minuten.
Verwarm je oven op 200 garden voor.
Snijd het stokbrood in plakjes. Besmeer ze dunnetjes met de 3 el roomboter verdeeld over alle plakjes. Bestrooi met peper, zout en persillade en bak ze tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Voeg de room aan de paddestoelen toe en strooi de blaadjes tijm van de tijmtakjes erbij. Voeg de geraspte geitenkaas toe en laat deze rustig op laag vuur in de room smelten.
Schenk of schep het geheel in je fonduepan en serveer met de stokbroodjes. Serveer gelijk.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Geitenkaas paddestoelen fondue met knoflookbrood
Amount per Serving
Calories
418
% Daily Value*
Fat
35
g
54
%
Saturated Fat
23
g
144
%
Trans Fat
0.04
g
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
8
g
Cholesterol
93
mg
31
%
Sodium
334
mg
15
%
Potassium
400
mg
11
%
Carbohydrates
8
g
3
%
Fiber
1
g
4
%
Sugar
5
g
6
%
Protein
19
g
38
%
Vitamin A
1575
IU
32
%
Vitamin C
4
mg
5
%
Calcium
153
mg
15
%
Iron
2
mg
11
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.