Dit jaar valt eerste paasdag op 1 april. Nee het is geen grapje. Natuurijk een moment om lekker met de familie rond de tafel te gaan zitten en bijvoorbeeld te genieten van een lekkere brunch met paasbroodjes.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Balletje 1 :
Hak de olijven en de zongedroogde tomaatjes fijn en rol vervolgens het balletje eroverheen. Voorzichtig een beetje aandrukken op het balletje en steek er als laatste het stokje in.
Balletje 2 :
Ook hier hak je weer alle ingrediënten fijn en rol je het balletje erdoor, maak voorzichtig het strikje van de bieslookstengel als het stokje al in het balletje geprikt is. Je kunt best redelijk wat tijm blaadjes erbij doen, dit smaakt namelijk erg lekker met de geitenkaas.
Balletje 3 :
Je kunt wanneer je de noten gehakt hebt ze nog even kort roosteren in een koekenpan. Rol ook deze balletjes door de gehakte nootjes en klaar zijn ze! Natuurlijk kun je zelf nog allerlei andere manieren verzinnen om de balletjes smaak te geven. Zo kun je bijvoorbeeld ook de geitenkaas om een druif heen rollen! Mogelijkheden genoeg.
Nutrition Facts
Geitenkaasballetjes voor de paasbrunch
Amount per Serving
Calories
90
% Daily Value*
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.