Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Bak de gamba's in wat olijfolie met de persillade. Laat ze iets afkoelen voordat je ze op de prikkers steekt.
Om de suas te maken smelt je eerst de boter in een pannetje en voeg je dan de bloem toe. Bak deze kort en giet dan al roerend de Cava erbij gevolgd door de bouillon. Strooi de chilivlokken erbij en roer goed door.
Schenk de saus in bijvoorbeeld een fondue pannetje en serveer bij de gamba's.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Gekruide gamba's met dipsaus
Amount per Serving
Calories
92
% Daily Value*
Fat
3
g
5
%
Saturated Fat
2
g
13
%
Trans Fat
0.1
g
Polyunsaturated Fat
0.3
g
Monounsaturated Fat
1
g
Cholesterol
72
mg
24
%
Sodium
291
mg
13
%
Potassium
164
mg
5
%
Carbohydrates
6
g
2
%
Fiber
0.5
g
2
%
Sugar
0.2
g
0
%
Protein
10
g
20
%
Vitamin A
111
IU
2
%
Vitamin C
0.003
mg
0
%
Calcium
36
mg
4
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.