Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd de kipfilet in blokjes, voeg wat olijfolie toe en alle kruiden en specerijen en hussel. Laat even staan om te marineren. ( Je kunt dit de avond van te voren ook al doen).
Pak een maatbeker erbij en doe hier alle ingrediënten voor de dressing in en klop met een garde, zet in de koelkast tot gebruik.
Halveer de komkommer en schrap met een theelepel de zaadlijsten er uit. Snijd in plakjes, snijd ook de tomaat en de ui, en brokkel de feta.
Verwarm je koekenpan en bak hier de kipfilet mooi goudbruin en gaar in.
Pak de kommen erbij en verdeel alle ingrediënten over de kommen. Schep wat dressing over de salade en serveer.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Gekruide Griekse salade met kipfilet
Amount per Serving
Calories
486
% Daily Value*
Fat
23
g
35
%
Saturated Fat
9
g
56
%
Trans Fat
1
g
Polyunsaturated Fat
2
g
Monounsaturated Fat
9
g
Cholesterol
141
mg
47
%
Sodium
1394
mg
61
%
Potassium
1802
mg
51
%
Carbohydrates
28
g
9
%
Fiber
8
g
33
%
Sugar
15
g
17
%
Protein
45
g
90
%
Vitamin A
3859
IU
77
%
Vitamin C
61
mg
74
%
Calcium
367
mg
37
%
Iron
3
mg
17
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.