Deze hartige macaroni tulband taart is een feestelijk en makkelijk ovengerecht, boordevol groenten, kaas en Italiaanse kruiden. Ideaal als hoofdgerecht of lunch, en perfect om restjes op te maken!
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Terwijl de macaroni aan het koken is doe je de groente-mix in je keukenmachine en hak je deze samen met het rode pepertje tot fijne kleine stukjes. Breng het geheel op smaak met de Italiaanse kruiden en wat zout en peper. Roer het blikje tomaten puree erdoor en mix het goed.
Alle ingrediënten meng je in de kom om daarna in de tulband te scheppen.
In een kom klop je vervolgens de eieren los en hier voeg je de crème fraiche en de mozzarella aan toe. Meng het daarna in een grote kom met de afgekoelde macaroni en de groente.
Dek de tulband goed af met aluminiumfolie en zet hem daarna in de oven.
De ( siliconen) tulband beboter je goed met wat roomboter, daarna schud je er paneermeel in. Zorg dat er overal en laagje zit en schep dan de inhoud van de kom in de tulband. Dek hem af met een stuk aluminiumfolie en schuif in de oven. Bak hem in 45 minuten gaar.
Nutrition Facts
Gekruide macaroni tulband taart
Amount per Serving
Calories
522
% Daily Value*
Fat
23
g
35
%
Saturated Fat
13
g
81
%
Trans Fat
1
g
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
5
g
Cholesterol
172
mg
57
%
Sodium
477
mg
21
%
Potassium
271
mg
8
%
Carbohydrates
51
g
17
%
Fiber
2
g
8
%
Sugar
4
g
4
%
Protein
27
g
54
%
Vitamin A
712
IU
14
%
Vitamin C
16
mg
19
%
Calcium
349
mg
35
%
Iron
2
mg
11
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.