Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Doe alle ingrediënten voor de siroop in een pannetje en breng aan de kook. Laat het geheel een 20tal minuten rustig sudderen. Haal daarna door een fijne zeef en giet in een glazen flesje. Dit is je siroop.
Doe de honing op een schaaltje en de pumpkin spice op een andere. Haal het randje van het glas door de honing en daarna door de pumpkin spice. Vul het glas aan met ijsklonten.
Giet een eetlepel siroop per glas, 40 ml gin, en vul aan met het gemberbier.
Zet een schijfje vijg op het glas en serveer.
Cheers!
Nutrition Facts
Gemberbier vijgensiroop gin cocktail
Amount per Serving
Calories
538
% Daily Value*
Fat
1
g
2
%
Saturated Fat
0.1
g
1
%
Polyunsaturated Fat
0.2
g
Monounsaturated Fat
0.1
g
Sodium
22
mg
1
%
Potassium
315
mg
9
%
Carbohydrates
139
g
46
%
Fiber
4
g
17
%
Sugar
132
g
147
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
148
IU
3
%
Vitamin C
3
mg
4
%
Calcium
68
mg
7
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.