Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd de champignons in plakjes. De vleestomaat ook, hier hebben we maar twee dikke plakken van nodig.
In een kom prak je de avocado met het sap van een halve citroen, breng op smaak met peper en zout. Dit kan ook in een klein keukenmachientje dan draai je hem echt tot een lekkere crème.
Bak in een koekenpan met een beetje olijfolie de spinazie tot hij geslonken is. Zet apart tot gebruik. Daarna bak je de champignons en voeg op het laast een beetje sojasaus toe.
Steek uit de naan's een rondje met de uitsteekring. Uit één naan haal je twee rondjes.
Bak vervolgens de eitjes in een andere koekenpan met de uitsteekringen. ( Ik heb stalen ringen die die hitte aankunnen).
Toast de naan kort in de oven of een toaster en besmeer ze dan met avocadocrème. Bouw zo het torentje op en dek hem af met het gebakken eitje.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Gestapelde naan toast met avocadocrème
Amount per Serving
Calories
326
% Daily Value*
Fat
20
g
31
%
Saturated Fat
4
g
25
%
Trans Fat
0.01
g
Polyunsaturated Fat
3
g
Monounsaturated Fat
12
g
Cholesterol
164
mg
55
%
Sodium
203
mg
9
%
Potassium
2181
mg
62
%
Carbohydrates
29
g
10
%
Fiber
15
g
63
%
Sugar
9
g
10
%
Protein
17
g
34
%
Vitamin A
15878
IU
318
%
Vitamin C
106
mg
128
%
Calcium
219
mg
22
%
Iron
7
mg
39
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.