beetje stevia - of suiker maar dat is wat ongezonder
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Prak de banaan in een grote kom.
Roer het ei er doorheen en vervolgens ook de vlokken en de stevia.
Laat het beslag 2-3 minuten rusten voor luchtigere pancakes
Neem een grote koekenpan en vet deze een beetje in met olie en met een juslepel giet je het beslag in de pan, je kunt er ongeveer 4 pancakes mee maken.
Voorzichtig aanbakken en omkeren, serveer met wat agavesiroop: Héérlijk happen
Variatie: Voeg kaneel of vanille-extract toe voor extra smaak
Nutrition Facts
Gezonde Ontbijt Pancakes met Havermout - Suikervrij Recept
Amount per Serving
Calories
111
% Daily Value*
Fat
3
g
5
%
Saturated Fat
1
g
6
%
Trans Fat
0.01
g
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
1
g
Cholesterol
82
mg
27
%
Sodium
33
mg
1
%
Potassium
268
mg
8
%
Carbohydrates
18
g
6
%
Fiber
2
g
8
%
Sugar
7
g
8
%
Protein
4
g
8
%
Vitamin A
157
IU
3
%
Vitamin C
5
mg
6
%
Calcium
19
mg
2
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.