Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Eerst maak je een lekkere pesto van alle ingrediënten voor de pesto. Doe deze in je keukenmachine en draai het tot een heerlijke romige pesto.
We gaan daarna verder met de aubergine. Neem een grillpan en verhit deze goed. Snij de aubergine in plakken en doe vervolgens wat olijfolie in de grillpan. Grill de plakken voor 3 minuten aan beide zijdes. Breng ze op smaak met wat peper en zout.
Neem je wraps erbij en smeer deze in met de verse pesto en schep hier vervolgens de hüttekäse op, verdeel over de wrap.
Snij de zongedroogde tomaatjes in stukjes en samen met de rucola en de kiemgroenten verdeel je deze over de wrap.
Als laatste leg je de gegrilde plakken aubergine erop en bestrooi je ze met de geroosterde pijnboompitjes.
Nutrition Facts
Goed gevulde lunchwraps met aubergine
Amount per Serving
Calories
90
% Daily Value*
Fat
82
g
126
%
Saturated Fat
16
g
100
%
Trans Fat
0.01
g
Polyunsaturated Fat
10
g
Monounsaturated Fat
53
g
Cholesterol
28
mg
9
%
Sodium
673
mg
29
%
Potassium
1059
mg
30
%
Carbohydrates
28
g
9
%
Fiber
11
g
46
%
Sugar
10
g
11
%
Protein
25
g
50
%
Vitamin A
1836
IU
37
%
Vitamin C
125
mg
152
%
Calcium
633
mg
63
%
Iron
4
mg
22
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.