Geschatte leestijd: 3 minuten
Het favoriete recept van Yourmealplanners, goed gevulde lunchwraps
Niets leukers dan kletsen met foodies en recepten met elkaar delen. Allemaal mensen met passie voor lekker eten en mooie producten. In deze rubriek ga ik op visite bij de mensen thuis en koken zij voor mij hun favoriete recept. En die deel ik dan hier met jullie. Zo kom ik in contact met de leukste foodies van Nederland en kunnen jullie ook eens een kijkje op hun website nemen voor nog veel meer mooie en lekkere recepten! Deze keer : Het favoriete recept van Yourmealplanners, goed gevulde lunchwraps. Twee hele gezellige blonde dames met passie voor lekker en gezond eten! wraps maken
Goed gevulde lunchwraps

Dit heb je nodig voor de goed gevulde lunchwraps:
- 2 wraps naar keuze
- 1/2 aubergine
- 2 eetlepels verse pesto
- 4 eetlepels hüttekäse
- 4 zongedroogde tomaatjes
- handjevol rucola
- verse kiemgroenten
- geroosterde pijnboompitjes
- peper en zout
De ingrediënten voor de verse pesto:
- 200 gram broccoli
- 75 gram parmezaanse kaas
- sap van 1 citroen
- 125 ml olijfolie
- 30 gram basilicumblaadjes
- zout/peper
- 50 gram geweekte amandelen
En zo maak je de goed gevulde lunchwraps:
-Eerst maak je een lekkere pesto van alle ingrediënten voor de pesto. Doe deze in je keukenmachine en draai het tot een heerlijke romige pesto.
-We gaan daarna verder met de aubergine. Neem een grillpan en verhit deze goed. Snij de aubergine in plakken en doe vervolgens wat olijfolie in de grillpan. Grill de plakken voor 3 minuten aan beide zijdes. Breng ze op smaak met wat peper en zout.
-Neem je wraps erbij en smeer deze in met de verse pesto en schep hier vervolgens de hüttekäse op, verdeel over de wrap.
-Snij de zongedroogde tomaatjes in stukjes en samen met de rucola en de kiemgroenten verdeel je deze over de wrap.
-Als laatste leg je de gegrilde plakken aubergine erop en bestrooi je ze met de geroosterde pijnboompitjes.
Goed gevulde lunchwraps

Rosa en Lucy hebben een prachtig concept opgezet waarbij ze jou elke week en prachtig weekmenu mailen. Hun missie is jou gezond en gevarieerd laten eten. Het complete menu koop je zelf in de supermarkt of je shopt gewoon online. De kosten zijn ongeveer rond de 70 euro per week. Ze zijn nog volop in ontwikkeling om nog veel beter te gaan worden en jullie nog meer aan te kunnen bieden. Hou deze toppers dus goed in de gaten!
Tips van Rosa en Lucy:
Handig om mee naar kantoor te nemen als gezonde lunch.
De wraps zijn ook prima een nacht in de koelkast te bewaren.

Goed gevulde lunchwraps
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
Afdrukken Mail recept Pin Beoordeel receptBenodigdheden:
Ingrediënten:
En zo maak je het:
- Eerst maak je een lekkere pesto van alle ingrediënten voor de pesto. Doe deze in je keukenmachine en draai het tot een heerlijke romige pesto.
- We gaan daarna verder met de aubergine. Neem een grillpan en verhit deze goed. Snij de aubergine in plakken en doe vervolgens wat olijfolie in de grillpan. Grill de plakken voor 3 minuten aan beide zijdes. Breng ze op smaak met wat peper en zout.
- Neem je wraps erbij en smeer deze in met de verse pesto en schep hier vervolgens de hüttekäse op, verdeel over de wrap.
- Snij de zongedroogde tomaatjes in stukjes en samen met de rucola en de kiemgroenten verdeel je deze over de wrap.
- Als laatste leg je de gegrilde plakken aubergine erop en bestrooi je ze met de geroosterde pijnboompitjes.

Pingback: Het favoriete recept van de Zoetekauw - Heerlijke Happen