Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Vakje 1 : Tomaten-paprika roomsoep
Het eerste vakje vulde ik dus met en heerlijke verse soep. En deze heb je echt zo gemaakt!
Verwarm je oven voor op 200 graden en doe alle groenten gehakt en gesneden op een met bakpapier bekleed bakblik. Zet in de oven voor 30 minuten om de groenten zo lekker te grillen. Na die 30 minuten pak je een pan erbij en doe je de groenten hierin. Verkruimel het halve blokje bouillon erboven en vul aan het 300 ml water. Even laten doorkoken en daarna pureren met je staafmixer. Schep in leuke kopjes en schenk er wat room in en schep er wat verse pesto op.
Vakje 2 : Vrolijke soepstengel
Het tweede vakje is gevuld met heerlijke rozemarijn soepstengels met parmaham en rucola. Lekkere verse pesto erbij!
Neem de soepstengels erbij, leg een plakje parmaham op een snijplank en leg er een aantal blaadjes rucola op. Vervolgens leg je de stengel erop en rol je hem stevig in het vlees. Zet ze in een mooi glas en doe er een bakje met verse pesto bij.
Vakje 3: paprika-geitenkaas carpacciowraps
Deze mag niet op je goed gevulde streetfood plank ontbreken en moet je echt eens proberen! Zo lekker. Neem een paprika wrap van het merk Nofairytales erbij en besmeer deze met wat pesto. Vervolgens leg je er wat blaadjes rucola op. Daarna verdeel je 2 plakjes jonge geitenkaas erop en leg je daarbovenop de carpaccio. Rol de wraps strak op en strooi er wat pijnboompitjes overheen.
Vakje 4 : Chips!Goed gevulde streetfood plank
Voor vakje vier hoef je niet veel te doen maar is wel een héél lekker vakje! Neem een leuk bakje of mandje erbij en doe hierin de zeezout naturel chips van Boerderijchips!
Vakje 5 : Gekruide kippedrummetjes
Alweer het laatste vakje is ook een makkelijk vakje! Verwarm je oven voor op 200 graden en bak hierin deze drummetjes gaar en krokant. Leg een stukje bakpapier in het vakje om vetvlekken te vermijden op je mooie plank
Nutrition Facts
Goed gevulde streetfood plank
Amount per Serving
Calories
597
% Daily Value*
Fat
29
g
45
%
Saturated Fat
8
g
50
%
Trans Fat
1
g
Polyunsaturated Fat
6
g
Monounsaturated Fat
11
g
Cholesterol
279
mg
93
%
Sodium
358
mg
16
%
Potassium
1449
mg
41
%
Carbohydrates
26
g
9
%
Fiber
6
g
25
%
Sugar
14
g
16
%
Protein
57
g
114
%
Vitamin A
5129
IU
103
%
Vitamin C
181
mg
219
%
Calcium
83
mg
8
%
Iron
3
mg
17
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.