Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Neem eerst drie grote pannen erbij voor de drie stamppotten. Natuurlijk eerst even alle aardappels die per gerecht nodig zijn schillen!
Voor alle stamppotten geldt eigenlijk dat ze 20 minuten gekookt moeten worden, de groenten met de aardappels in één pan. Behalve de andijvie die voeg je pas toe nadat je de aardappels gestampt hebt.
Voor de andijvie stamppot snij en hak je de kaas en de tomaatjes in kleine stukjes en deze voeg je er op het laatste samen met de andijvie aan toe.
In een koekenpan bak je de spekjes voor de boerenkool lekker krokant, deze voeg je toe wanneer je hem gaat stampen.
Serveer ten slotte de stamppotten in een mooie rechaud of schalen en laat iedereen zelf lekker opscheppen.
Nutrition Facts
Heerlijk stamppotten buffetje
Amount per Serving
Calories
450
% Daily Value*
Fat
0.1
g
0
%
Saturated Fat
0.02
g
0
%
Polyunsaturated Fat
0.05
g
Monounsaturated Fat
0.03
g
Sodium
4
mg
0
%
Potassium
131
mg
4
%
Carbohydrates
2
g
1
%
Fiber
0.5
g
2
%
Sugar
1
g
1
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
33
IU
1
%
Vitamin C
2
mg
2
%
Calcium
5
mg
1
%
Iron
0.4
mg
2
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.