We kennen allemaal de pakjes en zakjes uit de supermarkt. Niets mis mee opzich maar wanneer je eenmaal zelf je sausjes maakt weet je dat je die zakjes voortaan links kunt laten liggen.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Neem een steelpannetje erbij en doe hier de boter in. Laat deze smelten en wanneer dat is gebeurd voeg je al roerend de bloem toe en alle specerijen. Bak deze twee minuutjes en voeg daarna al roerend de melk toe.
Blijf roeren tot je een mooie gebonden saus hebt.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Hét recept voor een kerriesaus.
Amount per Serving
Calories
96
% Daily Value*
Fat
6
g
9
%
Saturated Fat
4
g
25
%
Trans Fat
0.2
g
Polyunsaturated Fat
0.4
g
Monounsaturated Fat
2
g
Cholesterol
17
mg
6
%
Sodium
69
mg
3
%
Potassium
136
mg
4
%
Carbohydrates
7
g
2
%
Fiber
0.5
g
2
%
Sugar
4
g
4
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
204
IU
4
%
Vitamin C
0.3
mg
0
%
Calcium
96
mg
10
%
Iron
0.4
mg
2
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.