Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snipper de sjalot fijn, snijd de paprika,augurken, en komkommer in kleine blokjes.
Neem een schaal erbij en doe hier de gesneden groenten in, voeg daar de tonijn, kappertjes, zout en peper naar smaak, en de mayonaise aan toe. Schep het geheel goed door elkaar zodat het een goed gemixte salade wordt.
Kluts de drie eieren in een maatbeker en bak er een omelet mee. Ik bracht de omelet op smaak met kerriepoeder en wat persillade.
Schep de omelet op een bord en leg er wat sla op, schep daarna een paar eetlepels tonijnsalade erop vouw hem dicht.
Heerlijk Happen!
Je kunt de rest van de tonijnsalade in de koelkast een paar dagen bewaren. Neem bijvoorbeeld mee als lunch naar je werk.
Nutrition Facts
Homemade tonijnsalade in een omelet
Amount per Serving
Calories
246
% Daily Value*
Fat
15
g
23
%
Saturated Fat
5
g
31
%
Trans Fat
0.1
g
Polyunsaturated Fat
4
g
Monounsaturated Fat
5
g
Cholesterol
492
mg
164
%
Sodium
1809
mg
79
%
Potassium
612
mg
17
%
Carbohydrates
8
g
3
%
Fiber
3
g
13
%
Sugar
5
g
6
%
Protein
19
g
38
%
Vitamin A
1197
IU
24
%
Vitamin C
10
mg
12
%
Calcium
201
mg
20
%
Iron
3
mg
17
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.