Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snij eerst de tomaatjes door het midden en leg ze op een grote schaal die je gaat gebruiken om straks het eten mee te serveren. Schep hier vervolgens een paar eetlepels verse pesto op en hussel de tomaten.
Bak daarna in een koekenpan de pancetta uit tot de lekker krokant zijn en leg ze even op een keukendoekje om ze uit te laten lekken .
Ondertussen bak je de aardappeltjes gaar in de airfryer/oven met een beetje olijfolie.
Maak de salade af met de balsamicocreme.
Als de aardappeltjes klaar zijn schep je ze bij de tomaatjes, leg je de pancetta erbij en als laatste de burratta er bovenop. Maak af met wat balsamicocreme en verse basilicum. Steek de punt van je mes in de burratta en laat hem leeglopen over de salade
Nutrition Facts
Insalata di patate tiepida con burratta
Amount per Serving
Calories
61
% Daily Value*
Fat
1
g
2
%
Saturated Fat
1
g
6
%
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
1
g
Cholesterol
1
mg
0
%
Sodium
24
mg
1
%
Potassium
738
mg
21
%
Carbohydrates
12
g
4
%
Fiber
4
g
17
%
Sugar
8
g
9
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
2596
IU
52
%
Vitamin C
43
mg
52
%
Calcium
35
mg
4
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.