Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Schil je flespompoen en snijd in kleine blokjes, neem je weegschaal erbij en weeg 450 gram af. De rest kun je invriezen of gebruiken voor een ander recept.
Neem een pan erbij en kook de blokjes gaar 10-15 minuten. Giet af en laat uitlekken.
Verwarm je oven voor op 180 graden.
Neem je keukenmachine erbij en doe hier alle ingrediënten van het lijstje in en voeg hier ook de zachte pompoenblokjes aan toe. Draai het geheel tot een glad beslag.
Schenk het beslag in je siliconenvorm. lk heb deze eerst nog een beetje ingevet met wat roomboter. Zet in je oven en bak in 40 minuutjes mooi gaar.
Laat het brood rustig afkoelen en haal daarna uit de vorm.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Kaneel pompoenbrood met rozijnen
Amount per Serving
Calories
150
% Daily Value*
Fat
2
g
3
%
Saturated Fat
0.5
g
3
%
Trans Fat
0.01
g
Polyunsaturated Fat
0.3
g
Monounsaturated Fat
1
g
Cholesterol
49
mg
16
%
Sodium
34
mg
1
%
Potassium
200
mg
6
%
Carbohydrates
26
g
9
%
Fiber
4
g
17
%
Sugar
1
g
1
%
Protein
6
g
12
%
Vitamin A
162
IU
3
%
Vitamin C
8
mg
10
%
Calcium
23
mg
2
%
Iron
2
mg
11
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.