Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We maken eerst de siroop. Snijd de mandarijn met schil en al door het midden zodat je de partjes allemaal ziet. Leg met de snijkant naar beneden in een pan. Doe de kaneel stokjes erbij, de suiker en het water en breng aan de kook. Laat het geheel rustig pruttelen voor een twintigtal minuten. Daarna door een fijne zeef halen en in een glazen fles schenken en laten afkoelen.
Doe wat blokjes ijs in twee wijnglazen en schenk per glas 1 el siroop, 40 ml Aperol en de helft van het blikje gemberbier.
Steek een stokje kaneel in het glas erbij en serveer.
Cheers!
Nutrition Facts
Kaneelsiroop Aperol ginger spritz
Amount per Serving
Calories
578
% Daily Value*
Fat
1
g
2
%
Saturated Fat
0.04
g
0
%
Polyunsaturated Fat
0.03
g
Monounsaturated Fat
0.05
g
Sodium
19
mg
1
%
Potassium
108
mg
3
%
Carbohydrates
126
g
42
%
Fiber
5
g
21
%
Sugar
120
g
133
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
320
IU
6
%
Vitamin C
12
mg
15
%
Calcium
95
mg
10
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.