Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Haal het klokhuis uit de appel en snijd hem in blokjes. Neem je koekenpan erbij en doe er een beetje boter in. Bak de appeltjes een paar minuutjes tot ze zacht zijn. Strooi de kaneel over de appeltjes.
Schep eerst wat ricotta in de glaasjes. Strooi er wat blaadjes tijm op. Schep hier wat appelblokjes op.
Haal het vetrandje van de eendenborst. Leg vier plakjes op een rijtje. Een klein stukje moet overlappen op het andere stukje. Rol het op tot een roosje. Zet het roosje op de appeltjes en vouw hem een klein beetje open.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Kerst amuse met appel en eendenborst
Amount per Serving
Calories
160
% Daily Value*
Fat
7
g
11
%
Saturated Fat
4
g
25
%
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
2
g
Cholesterol
63
mg
21
%
Sodium
64
mg
3
%
Potassium
244
mg
7
%
Carbohydrates
8
g
3
%
Fiber
1
g
4
%
Sugar
5
g
6
%
Protein
16
g
32
%
Vitamin A
246
IU
5
%
Vitamin C
6
mg
7
%
Calcium
87
mg
9
%
Iron
3
mg
17
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.