Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Schil de pompoen ( Gebruik je blokjes uit het versschap dan hoeft dat niet) snijd de pompoen in blokjes van ongeveer 2 bij 2 cm.
Verhit de koekenpan en doe er wat olijfolie in, bak de pompoen gaar in een minuutje of 15. Bestrooi tijdens het bakken met de ras-el-hanout.
Neem een grote kom erbij en doe hierin eerst de spinazie.
Wanneer de pompoen gebakken is laat je hem heel even afkoelen in de koekenpan en dan schep je de blokjes in de kom op de spinazie.
Maak de salade af met de rest van de ingrediënten.
Je kunt voor de smaak nog wat extra vers gehakte peterselie op de salade strooien, en maak hem af met wat olijfolie als dressing, dat hoeft natuurlijk niet.
Nutrition Facts
Kruidige pompoensalade met feta
Amount per Serving
Calories
101
% Daily Value*
Fat
3
g
5
%
Saturated Fat
2
g
13
%
Polyunsaturated Fat
0.2
g
Monounsaturated Fat
1
g
Cholesterol
11
mg
4
%
Sodium
183
mg
8
%
Potassium
511
mg
15
%
Carbohydrates
17
g
6
%
Fiber
2
g
8
%
Sugar
11
g
12
%
Protein
4
g
8
%
Vitamin A
10066
IU
201
%
Vitamin C
20
mg
24
%
Calcium
129
mg
13
%
Iron
2
mg
11
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.