Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snipper de ui en knoflooktenen.
Neem je hapjespan erbij en doe hierin een scheutje olijfolie. Bak de ui tot hij glazig is en voeg dan de knoflook toe. Schep de tomatenpuree erbij en bak deze even mee. Voeg het gehakt toe en rul het gehakt een aantal minuten.
Leg de spinazie erop en al roerend laat je deze slinken. Hak de verse basilicum blaadjes fijn en voeg deze erbij.
Breng het geheel op smaak met de persillade, paprikapoeder, peper, zout, en schenk dan de tomatenpulp en passata erbij. Roer het geheel goed door elkaar.
Doe de limabonen in een vergiet en spoel ze schoon, voeg toe aan de pan en schep ze voorzichtig in de saus. Verwarm de bonen mee, ze hoeven niet te koken. Laat dus even rustig pruttelen. Proef en voeg eventueel extra peper, zout of persillade toe naar smaak. De saus moet goed op smaak zijn voordat de bonen erbij gaan.”