Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snipper de ui en knoflooktenen.
Neem je hapjespan erbij en doe hierin een scheutje olijfolie. Bak de ui tot hij glazig is en voeg dan de knoflook toe. Schep de tomatenpuree erbij en bak deze even mee. Voeg het gehakt toe en rul het gehakt een aantal minuten.
Leg de spinazie erop en al roerend laat je deze slinken. Hak de verse basilicum blaadjes fijn en voeg deze erbij.
Breng het geheel op smaak met de persillade, paprikapoeder, peper, zout, en schenk dan de tomatenpulp en passata erbij. Roer het geheel goed door elkaar.
Doe de limabonen in een vergiet en spoel ze schoon, voeg toe aan de pan en schep ze voorzichtig in de saus. Verwarm de bonen mee, ze hoeven niet te koken. Laat dus even rustig pruttelen. Proef en voeg eventueel extra peper, zout of persillade toe naar smaak. De saus moet goed op smaak zijn voordat de bonen erbij gaan.”
Serveer met de buffelmozzarella, heerlijk happen!
Nutrition Facts
Lima bonen in kruidige tomatensaus
Amount per Serving
Calories
492
% Daily Value*
Fat
16
g
25
%
Saturated Fat
6
g
38
%
Trans Fat
1
g
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
7
g
Cholesterol
53
mg
18
%
Sodium
248
mg
11
%
Potassium
2034
mg
58
%
Carbohydrates
57
g
19
%
Fiber
18
g
75
%
Sugar
13
g
14
%
Protein
33
g
66
%
Vitamin A
6392
IU
128
%
Vitamin C
32
mg
39
%
Calcium
161
mg
16
%
Iron
10
mg
56
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.