Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snipper de knoflooktenen en maak de champignons schoon. Snijd ze vervolgens in plakken. De zongedroogde tomaatjes in reepjes.
Neem de wok of grote koekenpan erbij en doe hier een beetje olijfolie in. Voeg de knoflook, champignons en tomaatjes toe en bak ze voor een minuutje of 5.
Giet de kippenbouillon erbij en roer door de groente. Dan kan de room erbij met de geraspte kaas en basilicum en roer de saus door.
Kook ondertussen de linguine al dente. (een minuut of 10 max) Giet af en voeg toe aan de groentemix. Schep alles door elkaar.
Bak de garnalen in wat olijfolie in een koekenpan en serveer ze bij de pasta.
Heerlijk Happen!
- Je kunt de gamba's nog op smaak brengen met wat zout, peper en persillade.
Nutrition Facts
Linguine in roomsaus met gamba
Amount per Serving
Calories
750
% Daily Value*
Fat
24
g
37
%
Saturated Fat
14
g
88
%
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
6
g
Cholesterol
63
mg
21
%
Sodium
1066
mg
46
%
Potassium
369
mg
11
%
Carbohydrates
96
g
32
%
Fiber
4
g
17
%
Sugar
5
g
6
%
Protein
35
g
70
%
Vitamin A
802
IU
16
%
Vitamin C
1
mg
1
%
Calcium
642
mg
64
%
Iron
2
mg
11
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.