Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd de kippendij in stukken, hoeft niet heel fijn de keukenmachine doet de rest.
Voeg alles toe aan je keukenmachine en strooi naar eigen smaak er ook peper en zout bij. Zet de machine aan en draai tot je een soort gehakt hebt.
Leg een vel bakpapier op je aanrecht, met je hand haal je een kleine hoeveelheid uit de kom van de keukenmachine en hier vorm je een burgertje van.
Herhaal tot de hele kom leeg is, ik haalde er een stuk of 10 uit.
Verhit je koekenpan en giet er een betje olijfolie in, bak de burgertjes aan beide zijdes een minuutje of 3/ 4 tot de kip gaar is. Wil je het zeker weten? Snijd er dan één door het midden om het te checken.
Serveer met bijvoorbeeld een lekker fris knoflooksausje.
Heerlijk Happen.
Nutrition Facts
Low carb kippendij kaasburgers
Amount per Serving
Calories
297
% Daily Value*
Fat
23
g
35
%
Saturated Fat
7
g
44
%
Trans Fat
0.1
g
Polyunsaturated Fat
3
g
Monounsaturated Fat
7
g
Cholesterol
164
mg
55
%
Sodium
237
mg
10
%
Potassium
185
mg
5
%
Carbohydrates
3
g
1
%
Fiber
1
g
4
%
Sugar
1
g
1
%
Protein
21
g
42
%
Vitamin A
338
IU
7
%
Vitamin C
0.1
mg
0
%
Calcium
163
mg
16
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.