Luxe Koude Visschotel met Bulgursalade - Feestelijk Buffetgerecht
Deze elegante koude visschotel combineert verse zalm, tonijn en garnalen met een smaakvolle bulgursalade vol rozijnen en munt. Perfect voor buffetten en feestelijke gelegenheden.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Bereid de bulgur zoals op de verpakking staat. Hier vind je precies hoeveel water je nodig hebt voor het aantal gram bulgur. Wel ondertussen de rozijnen in een kommetje lauwwarm water. Haal de blaadjes van de takjes munt en hak ze fijn.
Breng de bulgur op smaak met peper en zout en schep de gewelde rozijnen en de munt erdoor. Mix het geheel goed.
Kook de eitjes.
Neem een grote serveerschaal erbij en schep in het midden de bulgursalader erop.
Laat de tonijn uitlekken.
Maak de schaal op met wat sla en vul hem verder aan met de rest van de ingrediënten uit de lijst. Maak bijvoorbeeld witlofschuitjes met de garnalen. Hier kun je eventueel wat knoflooksaus op scheppen.
Heerlijk Happen!
Bereid de bulgursalade een dag van tevoren voor betere smaak. Houd visschotel gekoeld tot serveren. Presenteer op grote ovale schaal voor beste effectVervang vis door gerookte makreel of paling. Voeg extra groenten toe zoals paprika of komkommer voor meer kleur
Nutrition Facts
Luxe Koude Visschotel met Bulgursalade - Feestelijk Buffetgerecht
Amount per Serving
Calories
319
% Daily Value*
Fat
9
g
14
%
Saturated Fat
2
g
13
%
Trans Fat
0.01
g
Polyunsaturated Fat
3
g
Monounsaturated Fat
3
g
Cholesterol
150
mg
50
%
Sodium
261
mg
11
%
Potassium
525
mg
15
%
Carbohydrates
29
g
10
%
Fiber
7
g
29
%
Sugar
0.2
g
0
%
Protein
32
g
64
%
Vitamin A
191
IU
4
%
Vitamin C
0.2
mg
0
%
Calcium
53
mg
5
%
Iron
2
mg
11
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.