300grmafaldine pasta - (gewone spaghetti mag ook )
4portobello's
200mlkookroom
3elmascarpone
200grParmezaanse kaas
75 mlwitte wijn
3tenenknoflook gehakt
verse basilicum
verse cressen
peper
zout
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd de portobello's in plakken. Doe wat olijfolie in een koekenpan en bak de portobello-plakjes mooi bruin. Bestrooi met wat zout en peper.
Kook ondertussen de mafaldine pasta in een pan met ruim kokend water en zout. Ongeveer 8 tot 9 minuutjes.
Schep de gebakken portobello's uit de pan ,schenk er nog wat olijfolie in en de 75 ml witte wijn. Breng aan de kook en voeg de mascarpone en kookroom en gehakte knoflook toe. Roer de saus goed, dan mag de Parmezaanse kaas erbij en schep de pasta en portobello's erbij.
Schep alles goed om zodat de saus lekker over de hele pasta zit.
Pak de borden erbij en schep op, maak af met de basilicum en cressen en bestrooi met wat geraspte Parmezaanse kaas.