Een verfrissende frozen Margarita met cantaloupe meloen die je in 10 minuten maakt. Perfect alternatief voor kunstmatige slushies met échte fruitsmaak en premium ingrediënten
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snijd de cantaloupe door het midden en haal er met een boortje twee bolletjes uit. ( voor de decoratie ), de rest van het vruchtvlees doe je in je blender. Draai met de blender tot de meloen helemaal vermalen is.
Voeg de ijsklonten toe en draai tot je een slushy-consistentie hebt.
Schenk de triple sec, tequila, en het sap van twee limoenen erbij en meng zodat alles goed gemixt is.
Schenk de slushy in de margarita glazen en decoreer met de bolletjes meloen, blaadjes munt en de passievrucht.
Cheers!
Tip: Voor extra slushy textuur, zet het mengsel 30 minuten in de vriezer en roer dan nog een keer door
Variatie: Maak het alcoholvrij door tequila en triple sec te vervangen door bruisend water en extra limoensap