Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verhit je oven voor op 175 graden.
Snijd de bloemkool in plakken, je zult de buitenkanten niet gebruiken, deze kun je bewaren voor een bloemkoolsoepje. Ik haalde uit één bloemkool 4 plakken.
Leg de plakken op een bakblik bekleed met bakpapier en bestrijk ze aan beide zijdes met wat olijfolie. Verdeel de kruidenmix over de bloemkool. Zet in de oven voor ongeveer 25 minuutjes tot de bloemkool zachter is.
Haal het hele blik uit de oven en schep op elke plak wat pastasaus, verdeel met de bolle kant van een lepel. Strooi daarop de Parmezaanse kaas en de gehakte olijven en zet in de oven op grillstand.
Zodra de kaas mooi gesmolten en goudbruin is haal je ze uit de oven en bestrooi evt met nog wat verse basilicum.
Serveer bijvoorbeeld met een burrata salade en dan Heerlijk Happen!