Met verse kruiden gemarineerde Griekse feta in olijfolie
Echte Griekse feta gemarienerd met verse basilicum, peterselie, selderij, knoflook en Griekse olijfolie. Veel smaakvoller dan kant-en-klare varianten, klaar in 10 minuten.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Hak alle verse kruiden fijn. Snijd de knoflook teentjes in plakjes.
Snijd de blokken feta in blokjes en bestrooi met een beetje versgemalen peper.
Voeg alles toe aan je weckpot of glazen pot en vul het af met de Griekse olijfolie. Geen zout toevoegen want de kaas is zout zat.
Laat de pot minimaal één nacht marineren in de koelkast.
Heerlijk Happen!
Varieer met de kruiden, neem ook eens tijm of marjolein. Serveer als borrelhapje of gebruik het bij een lekkere Griekse salade. Kwaliteit herkennen: Zoek naar het PDO (Protected Designation of Origin) keurmerk op echte Griekse feta voor authentieke smaak.
Nutrition Facts
Met verse kruiden gemarineerde Griekse feta in olijfolie
Amount per Serving
Calories
18
% Daily Value*
Fat
0.3
g
0
%
Saturated Fat
0.1
g
1
%
Polyunsaturated Fat
0.1
g
Monounsaturated Fat
0.1
g
Cholesterol
0.4
mg
0
%
Sodium
86
mg
4
%
Potassium
271
mg
8
%
Carbohydrates
4
g
1
%
Fiber
2
g
8
%
Sugar
1
g
1
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
525
IU
11
%
Vitamin C
4
mg
5
%
Calcium
47
mg
5
%
Iron
0.3
mg
2
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.