Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Maak alle groenten schoon en snijd alles in blokjes- en of reepjes.
Maak de bouillon klaar, heb je geen verse bouillon dan kun je ook 3 blokjes gebruiken. Breng aan de kook en voeg dan de groenten toe. Laat een 10 minuutjes rustig koken.
Knijp de vermecelli fijn en voeg toe aan de pan, laat daarna nog een 5tal minuutjes koken.
Breng op smaak met de fijn gehakte peterselie en wat versgemalem peper.
Heerlijk Happen!
Zelf je bouillon maken? Helemaal niet ingewikkeld, je kunt het gemakkelijk invriezen en bewaren. Klik hier voor het recept.
Nutrition Facts
Oud Hollandse verse groentesoep
Amount per Serving
Calories
185
% Daily Value*
Fat
1
g
2
%
Saturated Fat
0.4
g
3
%
Polyunsaturated Fat
0.2
g
Monounsaturated Fat
0.2
g
Sodium
843
mg
37
%
Potassium
1382
mg
39
%
Carbohydrates
35
g
12
%
Fiber
5
g
21
%
Sugar
11
g
12
%
Protein
12
g
24
%
Vitamin A
3155
IU
63
%
Vitamin C
81
mg
98
%
Calcium
109
mg
11
%
Iron
3
mg
17
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.