Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verhit je oven voor op 200 graden.
Schrap met een mesje de wortels schoon. Laat een klein stukje van het groen aan de wortels zitten. Snijd ze daarna in de lengte in kwarten.
Bekleed een bakblik met bakpapier, leg de wortels erop en druppel wat olijfolie erover. Bestrooi met wat persillade en de Parmezaanse kaas en zet in de oven.
Laat een 15 minuutjes bakken en hussel dan alles even goed en bak nog eens 10 minuutjes.
Rooster intussen in een koekenpan de pijnboompitjes en hak de verse peterselie fijn.
Haal de wortels uit de oven en leg op een schaal, bestrooi met de peterselie en pijnboompitjes en serveer.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Oven wortels met Parmezaanse kaas
Amount per Serving
Calories
154
% Daily Value*
Fat
10
g
15
%
Saturated Fat
6
g
38
%
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
3
g
Cholesterol
26
mg
9
%
Sodium
601
mg
26
%
Potassium
42
mg
1
%
Carbohydrates
1
g
0
%
Fiber
1
g
4
%
Sugar
1
g
1
%
Protein
14
g
28
%
Vitamin A
377
IU
8
%
Vitamin C
1
mg
1
%
Calcium
444
mg
44
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.