Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm eerst je oven voor op 145 graden.
Neem een mengkom erbij en doe hierin de eerste cakemix. Mix het geheel met de cacao door elkaar en giet het daarna in je cakevorm. Ik gebruik een siliconenvorm, daar hoeft geen extra bakpapier in want als hij afgekoeld is wip je hem er zo uit.
Zet deze cake in de oven voor 55/60 minuten tot hij gaar is. Dit kun je checken met een sateprikker. Als hij er droog uitkomt is hij gaar.
Laat daarna de cake afkoelen en haal hem uit de vorm. Met het uitsteekvormpje steek je de oortjes eruit en plaats deze terug in de cakevorm. De restanten bewaren we gewoon in een Tupperware bakje want dat smaakt best!
Pak weer je (schone) kom erbij en doe hierin de tweede mix. Giet deze voorzichtig op de oortjes tot ze helemaal verdwenen zijn.
Zet wederom de cakevorm in de oven op 145 graden voor 55 tot 60 minuten. Laat hem goed afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Paas kiekeboe cake
Amount per Serving
Calories
112
% Daily Value*
Fat
0.2
g
0
%
Saturated Fat
0.1
g
1
%
Carbohydrates
0.1
g
0
%
Fiber
0.05
g
0
%
Sugar
0.003
g
0
%
Protein
0.04
g
0
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.