Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Neem een grote kom erbij en zeef de bloem met het zout door de zeef.
Pak nu de eieren erbij en breek ze boven de kom, daarna voeg je de melk toe. Breng op smaak met de speculaaskruiden.
Met je mixer of garde klop je het beslag goed glad en al mixend voeg je nog een scheutje olie toe aan het beslag. Wanneer het niet vloeibaar genoeg naar je zin is kun je altijd nog wat extra melk toevoegen.
Zet je oven op de warmhoud stand.
Pak een koekenpan erbij, je hebt tegenwoordig hele mooie speciale pannenkoek pannen. Laat de pan goed heet worden en smelt er vervolgens een klein klontje boter in.
Giet met een soep-opscheplepel wat beslag in de pan en hopla aan de slag.
Bak niet op een te hoog vuur om gelijk aangebrande pannenkoeken te voorkomen, leg elke pannenkoek in de oven om ze lekker warm te houden.
Neem wat pepernoten erbij en sla of breek ze kapot , deze zijn om de pannenkoeken lekker mee te versieren.