Parelcouscous Salade met Feta, Broccoli en Olijven
Deze parelcouscous salade met feta, broccoli en groene olijven is een frisse, vegetarische salade met een verrassende kruidenmix. Snel klaar en ideaal als lunch of bijgerecht
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Zet 2 pannetjes water op, als het water kookt kook je in de ene de parelcouscous gaar in max 10 minuutjes, in het andere pannetje blancheer de broccoli roosjes voor een minuutje of 3/4. Beide even goed laten uitlekken in een vergiet.
Doe de parelcouscous in de schaal en giet er een beetje olijfolie overheen en 1 eetlepel van de kruidenmix. Even husselen.
Daarna maak je de salade af met de geblancheerde broccoli, groene olijven, de gehakte pepers, peterselie en nog een eetlepel kruiden mix. Nog één keer goed mixen.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Parelcouscous Salade met Feta, Broccoli en Olijven
Amount per Serving
Calories
331
% Daily Value*
Fat
11
g
17
%
Saturated Fat
5
g
31
%
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
4
g
Cholesterol
30
mg
10
%
Sodium
941
mg
41
%
Potassium
346
mg
10
%
Carbohydrates
46
g
15
%
Fiber
5
g
21
%
Sugar
1
g
1
%
Protein
13
g
26
%
Vitamin A
861
IU
17
%
Vitamin C
61
mg
74
%
Calcium
221
mg
22
%
Iron
2
mg
11
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.