Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verhit je oven voor op 200 graden.
Maak de paprika's, knoflooktenen en ui schoon en hak in grove stukken. Doe in de ovenschaal met een scheutje olijfolie en grill in de oven voor een 30 minuutjes.
Snijd de aubergine, snipper de sjalot en bak deze in een koekenpan in wat olijfolie met de Italiaanse kruiden tot ze zacht zijn.
Kook de pasta gaar in een pan met wat zout en giet daarna af.
Haal de ovenschaal uit de oven en doe de gegrilde groenten in de blender en draai tot een mooie gladde saus. Voeg deze saus aan de pan met aubergines toe.
Voeg ook de pasta en olijven toe en mix het geheel goed.
Schep de pasta op de borden en hierop schep je de hüttenkäse.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Pasta in paprikasaus met hüttenkäse
Amount per Serving
Calories
283
% Daily Value*
Fat
10
g
15
%
Saturated Fat
2
g
13
%
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
4
g
Cholesterol
17
mg
6
%
Sodium
1114
mg
48
%
Potassium
1324
mg
38
%
Carbohydrates
38
g
13
%
Fiber
13
g
54
%
Sugar
23
g
26
%
Protein
17
g
34
%
Vitamin A
4449
IU
89
%
Vitamin C
170
mg
206
%
Calcium
171
mg
17
%
Iron
3
mg
17
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.