Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
In een grote soeppan schenk je 3-4 eetlepels olijfolie, voeg hier 1 el ají panca pasta, 1 el Peruaanse chilipasta, 1 gesnipperde rode ui, 1 ontvelde en pitloze tomaat in blokjes gesneden, alle kruiden/specerijen, en 1 el vloeibare knoflook aan toe. Bak gedurende 10 minuten op laag vuur.
Voeg de visfond, de mais uit blikje, 50 gram rijst en de tuinbonen aan toe, doe het deksel op de pan en kook een minuutje of 8.
Bak de kabeljauwfilets in een koekenpan met wat olijfolie.
Snijd de gebakken kabeljauwfilets in 4 blokjes en voeg samen met de Hollandse garnalen aan de soep toe, voeg zout naar smaak toe, roer voorzichtig om te voorkomen dat de vis breekt, kook nogmaals 3 minuten op middelhoog vuur.
Schenk de kookroom in de pan erbij en zet het vuur uit.
Schep in lage kommen en serveer met een gebakken ei, en wat blokjes feta.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Peruaanse chupe de pescado vissoep
Amount per Serving
Calories
293
% Daily Value*
Fat
11
g
17
%
Saturated Fat
6
g
38
%
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
3
g
Cholesterol
126
mg
42
%
Sodium
333
mg
14
%
Potassium
752
mg
21
%
Carbohydrates
15
g
5
%
Fiber
1
g
4
%
Sugar
2
g
2
%
Protein
32
g
64
%
Vitamin A
606
IU
12
%
Vitamin C
9
mg
11
%
Calcium
164
mg
16
%
Iron
1
mg
6
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.