Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Begin de dag van te voren. We vriezen eerst de vruchtjes in met water. Ik gebruikte hier ijsblokjes-vormpjes voor. Als je aardbeien te groot zijn kun je deze gewoon door het midden snijden en ze dan invriezen.
Op de dag zelf beginnen we eerst met de eieren te koken, het mogen hardgekookte eieren zijn. Als ze klaar zijn haal je de schil eraf en bewaar je ze in een bakje tot gebruik.
Pak dan het brood erbij en snij met een broodmes het kapje eraf. Daarna snij je het brood kruislings in en haal je voorzichtig al het brood eruit tot de korst overblijft.
Smeer met de bolle kant van een lepel de binnenkant van het brood in met wat mayonaise.
Daarna ga je stapsgewijs de lege korst opvullen met alle ingrediënten die je lekker vindt.
Als laatste leg je het kapje op het brood terug.
Nutrition Facts
Picknickbrood met fruitig water
Amount per Serving
Calories
173
% Daily Value*
Fat
7
g
11
%
Saturated Fat
2
g
13
%
Trans Fat
0.03
g
Polyunsaturated Fat
2
g
Monounsaturated Fat
3
g
Cholesterol
246
mg
82
%
Sodium
169
mg
7
%
Potassium
606
mg
17
%
Carbohydrates
15
g
5
%
Fiber
3
g
13
%
Sugar
6
g
7
%
Protein
12
g
24
%
Vitamin A
1489
IU
30
%
Vitamin C
22
mg
27
%
Calcium
88
mg
9
%
Iron
2
mg
11
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.