Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Pak je ovenschaal erbij en verwarm de oven voor op 190 graden.
Leg de bevroren spinazieblokjes op de bodem. Daarop strooi je de fijngehakte rode peper, kappertjes en gehakte zeekraal. Leg de zalm moot erop en bestrooi die met de persillade. Als laatste giet je de kookroom erbij en zet je het geheel in de oven voor een 25 minuutjes tot de zalm gaar is.
Kook in de tussentijd de pasta gaar in een pan met water en wat zout. Giet deze af.
Haal de schaal uit de oven en duw met een vork de gare zalm uit elkaar en roer door de spinazie. Voeg de pasta toe en roer alles nogmaals goed door elkaar. Serveer direct.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Pittige pasta spinazie zalmschotel
Amount per Serving
Calories
760
% Daily Value*
Fat
58
g
89
%
Saturated Fat
31
g
194
%
Polyunsaturated Fat
7
g
Monounsaturated Fat
15
g
Cholesterol
238
mg
79
%
Sodium
1154
mg
50
%
Potassium
1934
mg
55
%
Carbohydrates
17
g
6
%
Fiber
8
g
33
%
Sugar
8
g
9
%
Protein
47
g
94
%
Vitamin A
25812
IU
516
%
Vitamin C
33
mg
40
%
Calcium
382
mg
38
%
Iron
6
mg
33
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.