Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Maak de pompoen schoon en snijd hem in kleine blokjes, je hebt dus niet een hele pompoen nodig, gebruik de rest voor een soepje of ander gerecht. Je kunt ook kant en klaar blokjes kopen.
Snipper de ui en snijd de krieltjes ook in stukjes, deze hoef je verder niet te koken.
Neem een koekenpan erbij en doe hier wat olijfolie in, bak eerst de ui glazig en voeg dan de krieltjes, pompoen, spekjes en persillade toe. Bak het geheel een minuutje of 10 op middelhoog vuur.
Neem de ovenschaaltjes erbij en verdeel de inhoud van de koekenpan over de schaaltjes.
Strooi de oude kaas eroverheen, bedek met de in twee helften gesneden Munster kaas. Let op snijkant naar beneden. De oranje korst van deze kaas kun je eten.
Zet in een voorverwarmde oven op 210 graden voor 25/30 minuutjes tot de kaas mooi gesmolten is.
Haal uit de oven en laat heel even afkoelen voordat je aanvalt!
Heerlijk Happen!
Deze kaas is wel een echte Franse "stinkkaas" , wil je een kaasje met iets minder geur kies dan voor bijvoorbeeld een hele zachte camembert.