Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Schil de pompoen en snijd in blokjes. ( of koop kant en klare blokjes ). Snipper de ui en hak de teentjes knoflook. Hak de kastanjechampignons fijn.
Pak een kom erbij en breek hierin de eieren. Mix deze met de kaas en kookroom en breng op smaak met peper/ zout en de Provençaalse kruiden.
Bekleed de diepe Crisp taartvorm met een stuk bakpapier, leg hier het quichedeeg op en prik met een vork wat gaatjes in de bodem. Hierop strooi je het paneermeel.
Schep de knoflookui, pompoen en stukjes kastanjechampigons in de quichevorm en vul het geheel af met de ei-room mix.
Zet in de combi magnetron en bak met de Crisp functie gaar in 16 minuutjes.
Heerlijk Happen!
Dit recept is eventueel ook in een gewone oven te maken, de tijd in de oven is dan een stukje langer. Hiervoor gebruik je een metalen quichevorm. Er zijn twee Crisp platen, een ondiepe en een diepe vorm, deze laatste gebruiken we in dit recept. Deze worden meegeleverd bij aankoop van de combi oven.
Nutrition Facts
Pompoen kastanjechampignon quiche uit de Crisp
Amount per Serving
Calories
661
% Daily Value*
Fat
49
g
75
%
Saturated Fat
26
g
163
%
Trans Fat
1
g
Polyunsaturated Fat
4
g
Monounsaturated Fat
16
g
Cholesterol
235
mg
78
%
Sodium
517
mg
22
%
Potassium
764
mg
22
%
Carbohydrates
34
g
11
%
Fiber
3
g
13
%
Sugar
6
g
7
%
Protein
23
g
46
%
Vitamin A
7863
IU
157
%
Vitamin C
10
mg
12
%
Calcium
494
mg
49
%
Iron
3
mg
17
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.