Een product review èn een recept in één! Twee voor de prijs van één zullen we maar zeggen dus. Oh en over die “prijs” gesproken, blijf vooral lezen want het wordt voor jullie nog leuker! Zo gaan we dus aan de slag met deze pompoen kastanjechampignon quiche uit de Crisp. Maar ook ga ik jullie iets meer vertellen over die Crisp technologie. De leuke mensen bij Whirlpool benaderden mij voor deze te gekke samenwerking. Helemaal onbekend was ik niet hoor met de Crisp van Whirlpool. Ik heb het namelijk zelf jaren verkocht toen ik keukens verkocht. Maar nu sta ik voornamelijk uitgebreid ín die keuken en laat ik je zien hoe veelzijdig dit apparaat is. We gaan aan aan de slag met dit makkelijke quiche recept. Whirlpool Crisp recepten, de Whirlpool Crisp functie, je leest er in deze blog alles over.

Pompoen kastanjechampignon quiche uit de Crisp: Even lekker “Crispen” … huh wat?
Eerst gaan we het maar eens even over deze apparaten hebben. Wat kunnen ze en hoe werkt dat nou precies? De microgolven in de magnetron bewegen in een driedimensionaal patroon om de warmte gelijkmatig in de ovenruimte te verspreiden. Door een samenwerking met de kwartsgrill wordt de Crisp plaat binnen no-time (2 minuten) verwarmd tot een temperatuur van rond de 210°C. Hierdoor worden gerechten in super snel tempo gegaard. Naast de Crisp functie zijn ze ook gewoon als magnetron of oven te gebruiken. Een zeer veelzijdig apparaat dus. Natuurlijk zijn de crispplaat en het handige knijpertje meegeleverd. Bekijk hier ook de Whirlpool Crisp combimagnetron.
Je kunt bij deze combi magnetrons kiezen of je gaat voor een ingebouwde versie of een vrijstaand model. Bereidde ik eerder al super snel een lekkere snack voor mijn klanten, nu kan ik thuis mijn gezin voorzien van heerlijke snelle hapjes. Ideaal ook als je een feestje geeft en flink wat hapjes wilt serveren.

Pompoen kastanjechampignon quiche uit de Crisp: Heerlijke Crisp Hapjes
Maar Francine wat maak ik dan? Wel natuurlijk zijn er al een aantal Crisp recepten beschikbaar. En eigenlijk is niets te gek! Of je nu voor een hele kip gaat, een appeltaart, pizzahapjes, bladerdeeg hapjes of een quiche. Zo is deze pompoen kastanjechampignon quiche uit de Crisp in 16 minuutjes klaar! Dat betekent snel aan tafel en weinig gedoe met voorverwarmen en lang wachten op je eten. Voor een druk gezinsleven is de Crisp functie dus ideaal. Kinderen die naar allerlei sportactiviteiten moeten, of als je verschillende diensten werkt en de ander moet even snel wat opwarmen. Al met al hét ideale apparaat.

En jullie dan? Deel jouw recept en win er één!
Misschien ben je net bezig met het kijken naar een nieuwe keuken en past deze perfect in jouw gezin? Of is jouw oude combi echt aan vervanging toe, of wil je toch gaan voor een vrijstaand model. Ik ga je helpen, je kunt hem namelijk winnen! Samen met het team van Whirlpool gaan we iemand uitkiezen. Jouw recept wat ik ga maken in de Whirlpool combi magnetron met de Crisp functie komt op hun website te staan!
Hoe gaat dat dan in zijn werk? Wel deze blog was alvast een kennismaking met dit prachtige apparaat. Deel twee komt volgende week ( 16-11-’21 ) met nóg een Instagram post en daaronder kun jij jouw recept idee plaatsen in de reacties. Dus wat zou jouw ideale Crisp recept zijn? Ga je voor een taartje, een snack voor de zaterdagvond, of een snelle maaltijd voor een doordeweeksedag? Als je dat nu deze week gaat bedenken, en mij dat daarna vertelt staat wellicht binnenkort dit prachtige apparaat in jouw keuken, en bak je ook deze pompoen kastanjechampignon quiche uit de Crisp. Zo zijn er zat Whirlpool Crisp recepten.

Pompoen kastanjechampignon quiche uit de Crisp
Benodigdheden:
Ingrediënten:
- 1 rol quichedeeg - uit het versschap
- 250 gram kastanjechampignons
- 300 gram pompoen - in blokjes
- 1 witte ui - gesnipperd
- 2 teentjes knoflook - fijn gehakt
- 3 eieren
- 150 gram gruyère kaas geraspt
- 250 ml kookroom
- 3 el paneermeel
Kruiden – specerijen :
En zo maak je het:
- Schil de pompoen en snijd in blokjes. ( of koop kant en klare blokjes ). Snipper de ui en hak de teentjes knoflook. Hak de kastanjechampignons fijn.
- Pak een kom erbij en breek hierin de eieren. Mix deze met de kaas en kookroom en breng op smaak met peper/ zout en de Provençaalse kruiden.
- Bekleed de diepe Crisp taartvorm met een stuk bakpapier, leg hier het quichedeeg op en prik met een vork wat gaatjes in de bodem. Hierop strooi je het paneermeel.
- Schep de knoflookui, pompoen en stukjes kastanjechampigons in de quichevorm en vul het geheel af met de ei-room mix.
- Zet in de combi magnetron en bak met de Crisp functie gaar in 16 minuutjes.
- Heerlijk Happen!
Andere quiche recepten proberen? Onderstaande quiches kun je ook in de de Crisp maken.

Deze blog “Pompoen kastanjechampignon quiche uit de Crisp” is geschreven in samenwerking met Whirlpool.
Quiche recept, Whirlpool Crisp recepten, Whirlpool Crispplaat, Whirlpool Crisp functie, Whirlpool Crisp handleiding.
Super lekker weer dit
Pingback: Basisrecept Elszasser flammkuchen - Heerlijke Happen