Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snipper de ui en de knoflook. Schil de wortels en de pompoen en hak deze in blokjes van ongeveer een cm.
Pak je soeppan erbij en schenk de olijfolie erin, bak hierin de ui en knoflook tot de glazig zijn en voeg dan de pompoen en wortel toe. Strooi de ras el hanout en chilipoeder erbij en bak dit nog even mee.
Voeg 750 ml water en het blokje visbouillon toe.
Voeg het blikje gepelde tomaten en de orzo toe en laat het geheel nog even koken voor een 10 minuten.
Voeg op het laatst de vismix toe en verwarm deze nog een aantal minuten. Proef of je eventueel nog wat peper of zout wilt toevoegen.
Serveer met wat gesnipperde dille.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Pompoen vissoep met orzo
Amount per Serving
Calories
400
% Daily Value*
Fat
4
g
6
%
Saturated Fat
1
g
6
%
Polyunsaturated Fat
1
g
Monounsaturated Fat
1
g
Cholesterol
38
mg
13
%
Sodium
93
mg
4
%
Potassium
2079
mg
59
%
Carbohydrates
67
g
22
%
Fiber
10
g
42
%
Sugar
20
g
22
%
Protein
30
g
60
%
Vitamin A
8842
IU
177
%
Vitamin C
104
mg
126
%
Calcium
142
mg
14
%
Iron
4
mg
22
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.