Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Besmeer beide snedes brood met olijfolie, aan beide zijdes. Bak het brood ook aan beide zijdes goudbruin in een koekenpan.
Besmeer dan de toast met een eetlepel pesto.
Leg hierop de prosciutto en een klein laagje rucola.
Snijd de tomaatjes in kwarten en doe samen met de kappertjes en de balsamicoazijn in een kommetje en voeg wat versgemalen peper toe. Snijd de blaadjes basilicum in reepjes en voeg toe. Mix goed.
Breek de burrata en verdeel de helften over de twee toasts, en schep hierop de tomatenmix. Druppel wat pesto erover en eventueel wat grof zeezout.
Heerlijk Happen!
Nutrition Facts
Prosciutto pesto caprese toast
Amount per Serving
Calories
659
% Daily Value*
Fat
52
g
80
%
Saturated Fat
23
g
144
%
Trans Fat
0.1
g
Polyunsaturated Fat
4
g
Monounsaturated Fat
10
g
Cholesterol
113
mg
38
%
Sodium
609
mg
26
%
Potassium
385
mg
11
%
Carbohydrates
28
g
9
%
Fiber
3
g
13
%
Sugar
5
g
6
%
Protein
32
g
64
%
Vitamin A
1921
IU
38
%
Vitamin C
11
mg
13
%
Calcium
712
mg
71
%
Iron
3
mg
17
%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.