Een goede salade kàn niet zonder een goede dressing! Voor mij dus bijnà heilig. En al die treurnis die je hier in de schappen in de supermarkt vind: laat maar staan en maak hem gewoon lekker zelf.
Snij de beide paprika’s, de ui en de selderijstengels in fijne blokjes/ stukjes. Neem een grote kom erbij en doe hier alle groente in.
Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren, niet helemaal hard gekookt maar ook niet te zacht dat het eigeel heel hard is.
Neem een andere kom erbij en doe hier alle ingrediënten van de dressing in. Klop het geheel tot een mooie gladde dressing. Doe deze in de kom met de groente en mix het geheel goed door elkaar.
Kook de macaroni beetgaar, ook hier niet té zacht laten worden dan wordt het geheel namelijk te snotterig.
Laat hem een nacht in de koelkast staan, dan trekken de smaken er goed in.
Voeg als laatste de eieren en de macaroni toe aan de kom en mix het geheel nogmaals tot er overal een lekkere laag dressing zit. Laat hem desnoods nog een nachtje in de koelkast staan om zo alle smaken goed in te laten trekken. Serveer met een lekker stuk stokbrood