Waarom dit een echt luxe gevuld stokbrood is? Deels omdat de producten die ik gebruikt heb echt luxe vlees of groente is, maar ook wanneer hij op je bord ligt het een luxueus broodje is!
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Verwarm eerst je oven voor op 200 graden
Neem de stokbroden uit hun verpakking en met een broodmes snij je ongeveer een centimeter van de bovenkant af. Snij daarna voorzichtig de inhoud van het stokbrood eruit. Pas op dat je niet de bodem opensnijdt. (De inhoud gebruiken we niet, je kunt eventueel dat laten drogen om als broodkruim in een ander recept te gebruiken.)
Dan neem je de sjalotten, knoflook tenen, paprika, en champignons erbij. Maak alles schoon en snipper de sjalotten, en snij de rest in blokjes.
In een koekenpan rul je het gehakt en breng je het op smaak met het zout, peper en Provençaalse kruiden, dan voeg je alle gesneden groenten toe en laat je het op rustig vuur even 5 minuten meebakken. Pak de stokbroden erbij en met een lepel vul je de broden, er mag best een bolletje boven het stokbrood ontstaan.
Leg ten slotte de plakjes raclette kaas op de stokbroden en schuif ze in de oven op een bakplaat bekleed met bakpapier. Zet voor 10 minuten in de oven. Zet vervolgens je oven op grill-stand en laat ze een minuutje grillen tot de kaas mooi gekleurd is.