Een hele mond vol deze titel! Maar lekker dat hij is joh. Weer eens een andere versie van een aardappelsalade. Voordeel met dit soort salades is dat ze zo op tafel staan en er niet super veel ingrediënten voor nodig zijn.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We beginnen eerst met de hummus te maken. Pak je keukenmachine erbij en doe alle ingrediënten voor de hummus erin. Druk op Pulse en daarna nog een aantal keer totdat je een mooie gladde mix hebt. Schep alles vervolgens in een kommetje en zet deze apart. Je kunt er nog wat paprikapoeder overheen strooien. Zet de hummus apart tot gebruik.
Maak de aardappels goed schoon en laat de schil erom zitten. Snij in kleine blokjes en kook ze daarna 15 tot 20 minuten met wat zout in een pan. Giet daarna af en laat even afkoelen.
Terwijl de aardappels koken snijden we de gele en de rode paprika ook in kleine blokjes. De bosuitjes snij je in fijne ringetjes.
Pak als laatste een grote schaal erbij en doe hierin de aardappelblokjes met de hummus en meng het geheel door elkaar. Daarna voeg je de rest van de ingrediënten toe. ( Ook het blikje met losse kikkererwten) Breng op smaak met wat versgemalen zwarte peper.