Tot vorig jaar at ik eigenlijk zelden tot nooit couscous. Waarom? Dat weet ik niet eens precies. Gek is het wel een beetje want het is namelijk heel erg lekker.
Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
We beginnen natuurlijk met de couscous, volg de aanwijzigingen op de verpakking en kook de couscous. Giet af in een vergiet en spoel af met koud water. Schep daarna in een kom en meng de ras-el-hanout en het zout en peper erdoor.
Maak alle groenten schoon en snij in reepjes, plakjes. Ik heb de zaadjes uit de tomaat weg gehaald omdat je anders weer meer vocht aan de couscous toevoegt. Ook de olijven hak je fijn samen met de peterselie.
Doe alles in de kom bij de couscous en schep het door elkaar. Laat een paar uur in de koelkast staan en voeg voordat je hem uitserveert de bolletjes geitenkaas toe