Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Snipper de ui, de sjalotten en pers de knoflook. Snijd de paprika, zoete aardappel en tomaten en kipfilet in blokjes.
Verhit wat olie in een wok of hapjespan. Fruit de knoflook aan en voeg de kipfilet toe.
Bak op middelhoog vuur en voeg de ui en sjalotten toe. Bak voor een 5 minuutjes. Voeg de kruiden en specerijen toe en wat zout en peper. Bak voor een minuut of 2 zodat de kruiden en specerijen goed meebakken.
Voeg de rest van de groenten en de zoete aardappel toe. Bak de groenten een aantal minuten.
Voeg vervolgens de kokosmelk en de linzen toe. Roer het geheel goed door. Laat de curry gedurende 20 minuten pruttelen op middelhoog vuur.
Kook intussen de rijst gaar. Serveer de curry met rijst en wellicht een naan broodje.