Lekker makkelijk: klik op het logo van je favoriete supermarkt om de ingrediënten toe te voegen.
En zo maak je het:
Pel de ui en knoflook, was de groenten en hak alles in blokjes/ ringetjes.
Mix 1 tl water, 1 el sojasaus, en 1 tl maizena tot een papje. Giet dit over de garnalen die je in een kom hebt staan. Laat het geheel even marineren.
Neem een andere kom erbij en mix alle ingrediënten voor de saus daarin. Ik raad je aan zoutarme sojasaus te nemen omdat de kippenbouillon vaak al zout zat is.
Neem je wok erbij en doe hier wat wokolie of zonnebloemolie in en wok de garnalen een minuut of twee. Haal ze er dan uit en leg apart.
Voeg de ui en knoflook toe aan de wok en bak tot de ui glazig is. Voeg dan de courgette, paprika en rode peper toe. Roekbak dit een 5 minuutjes op middelhoog vuur.
Schenk de saus erbij en laat deze even pruttelen. Voeg de woknoedels toe. Deze zijn al kant en klaar in de verpakking. Je hoeft ze dus alleen maar even mee te verwarmen.
Voeg als laatste nog de garnalen weer toe aan de wok en verwarm ze een minuutje mee.