Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Metric
US Customary
Geitenkaas paddestoelen cranberrysaus bruschetta
De "crunch" is real hoor bij deze mega knapperige bruschetta's, kijk maar eens wat we maken met restjes van het diner!
5
van
8
reacties
Afdrukken
Mail recept
Pin
Gang:
Borrelhapje, lunch
Keuken:
European
Trefwoord:
cranberrysaus, geitenkaas, paddestoelen
Voorbereidingstijd:
5
minuten
Bereidingstijd:
20
minuten
Totale tijd:
25
minuten
Porties:
4
personen
calorieën:
134
kcal
Auteur:
Francine
Bewaar dit recept
Ga naar bewaarde recepten
Benodigdheden:
oven
sauspan
koekenpan
Ingrediënten:
1x
2x
3x
Metric
-
US Customary
½
bourgondisch afbakbrood
-
( mag ook ciabatta of stokbrood zijn. )
300
gram
paddestoelen
100
ml
cranberrysaus
150
gram
zachte geitenkaas
-
van bijv Chavroux
2
takjes
verse tijm
olijfolie
3
tenen knoflook
Kruiden en specerijen
1
el
persillade kruidenmix
En zo maak je het:
Pers de teentjes knoflook uit en doe dat in een kommetje met een beetje olijfolie.
Snijd het brood in plakken en druppel er wat olijfolie op en smeer er dan wat geperste knoflook op.
Verwarm je oven voor op 210 graden en bak de bruschetta's in een minuutje of 8 goudbruin en knapperig.
Hak de paddestoelen fijn en bak ze in een koekenpan met wat olijfolie en de persillade kruidenmix voor een minuutje of 5.
Besmeer de bruschetta's met de zachte geitenkaas en schep de paddestoelen erop.
Druppel wat cranberry saus erop en decoreer met wat blaadjes tijm.
Heerlijk Happen!
Klik hier
voor het recept voor een heerlijke cranberry saus.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?
Vermeld
@heerlijkehappen
of tag
#heerlijkehappen
!